Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.

×

ReSound Linx 7 (88)

Fülbe helyezhető
Fülmögötti
 
Kis-Közepes
Nagyfokú
Hallásmaradvány
 
Alap
Fejlett
Prémium

Binaural Directionality™ kétoldali irányítottság
Binaural 

Directionality™ kétoldali irányítottság Kiváló hangminőséget és tájékozódási képességet nyújt használója számára, aki a háttérzaj növekedése esetén is képes lesz az őt érdeklő hangokra fókuszálni, megtartva közben a térérzékelést.
Environmental Optimizer™ környezeti finomhangoló
Environmental Optimizer™ környezeti finomhangoló A hallókészülék elemzi és precízen osztályoza a hangkörnyezetet. A viselő megtapasztalhatja az ideális hallhatóságot és viselési komfortot, még gyorsan váltakozó hangkörnyezetben is.
NoiseTracker™ II zajszűrés
NoiseTracker™ II 

zajszűrés Javítja a viselő komfortérzetét zajos szituációkban, megtartva a kiváló beszédértést.
Sound Shaper™ frekvenciakompresszió
Sound Shaper™ 

frekvenciakompresszió A csiga halott régiói vagy a nagyfrekvenciás hallásvesztés miatt nem hallható magas hangokat a készülék átviszi a hallható tartományba. Javítja a beszédben a hangzók hallhatóságát, melyek amúgy elvesznének. E közben megtartja az elérhető legjobb hangminőséget.
DFS Ultra™ II + Music Mode™ gerjedésgátló zene móddal
DFS Ultra™ II + 

Music Mode™ gerjedésgátló zene móddal Javul a komfortérzet, a hallhatóság és a részletgazdagság, még a legnehezebb helyzetekben is. A zene mód tisztább, torzításmentes hangot biztosít. A viselő számára a zenei élmény felejthetetlen lesz.
Tinnitus hanggenerátor természetes hangokkal
Tinnitus hanggenerátor 

természetes hangokkal Segít megtörni az ördögi kört és enyhíti a fülzúgást, azzal, hogy a nyugtató háttérhangok segítségével elvonja róla a figyelmet. A viselő saját igénye szerint választhat a tinnitus terápia hangjai, vagy az új természetes hangok bármelyikéből.

 

Illesztési tartomány (NP / HP)

Hallásszint (dB)Frekvencia (Hz)

Amennyiben saját hallásgörbéje teljes terjedelmében elhelyezhető a színes sávval jelzett tartományban, úgy Önnek ez a készülék megfelelő lehet.

Ár: 402.590 Ft