Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.

×

Activair 675 elem

Fülbe helyezhető
Fülmögötti
 
Kis-Közepes
Nagyfokú
Hallásmaradvány
 
Alap
Fejlett
Prémium

Manapság a nagy tudású hallókészülékek fejlett energiaellátást igényelnek. Az EasyTab™ matricával ellátott Duracell Activair© elemek a legmagasabb szintet nyújtják ezen a téren: tartósabbak, könnyebben használhatóak és egyszerűen bontható, igényes csomagolásban kaphatóak. Az Activair cink-levegő technológiája egyenletes, stabil teljesítményt biztosít hosszú távon, bármely hallókészülék számára – legyen az hagyományos vagy vezeték nélküli technológiával ellátott, kicsi vagy nagyteljesítményű, stb.

Javaslatok: Tartsa elemeit az eredeti műanyag tárolódobozban, mely megvédi azokat; tárolja szobahőmérsékleten – ne tegye hűtőbe. Az elemeket ne tegye ki közvetlen hőnek, ne töltse, ne érintse fém tárgyhoz. A színkóddal ellátott matricákat legkorábban használatba vétel előtt két perccel vegye le az elemről.

 
Ár: 1.008 Ft
Activair 675 elem adatlap
  • Költözünk

    Hosszú évek után, lejár a mandátumunk jelenlegi ingatlanunkban, ezért költözni készülünk.

  • Halljon többet Unite Mini Mikrofonnal

    A ReSound Unite Mini Mikrofon közvetlenül hallókészülékébe juttatja a beszédet. Ez egy diszkrét csíptetős mikrofon ami segít megérteni...

  • Vigyázzon a fülére

    A fülek nagyon érzékeny szervek, ezért vigyázni kell rájuk. Próbálja megóvni fülét az állandó, erős zajoktól illetve a különböző...