Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.

×

Rólunk

ReSound LiNX 3D 761

Tudásszint:Prémium

ReSound LiNX 3D 762

Tudásszint:Prémium

ReSound LiNX 3D 767

Tudásszint:Prémium

ReSound LiNX 3D 777

Tudásszint:Prémium

 

GN ReSound történeti áttekintés

GN ReSound a több mint 135 éves múlttal rendelkező GN (Great Nordic) A/S leányvállalata. A GN Danavox és a ReSound 1999-es fuzionálása után a világ negyedik legnagyobb nemzetközi hallókészülék gyártó vállalatává vált, melyet széles körben az üzletág technológiai vezetőjeként, irányadójaként tartanak számon.

A GN ReSound központja Koppenhágában, Dániában van, ahol jelenleg is 3.200 embert foglalkoztatnak. Termékeink több mint 70 országban, a világ minden részén: Európában, Amerikában, Ázsiában, Ausztráliában is megtalálhatóak, ami a hallókészülék piac 14 %-os lefedését jelenti.
Szakembereink segítségével állandóan fejlesztjük, és a piacon tartjuk termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy a hallássérültek életminőségén javíthassunk, amit fő célunknak tekintünk.
GN ReSound a programozható hallókészülékek piacának, valamint minden a hallással kapcsolatos computerizált technológiának legnagyobb teljes körű ellátója.
Az 1940-es évektől kezdve úttörői voltunk a hallójárati készülékek bevezetésének, fejlesztésének.

A GN ReSound nevéhez fűződik a világon az első szoftver-alapú Digitális Jel Processzor, ami speciálisan hallókészülékekhez lett kifejlesztve. Ez a 6,5 mm2-es mikrochip egy új irányvonalat jelentett a hallókészülék-tervezés világában.

 

Danavox-H Kft. történeti áttekintés

Magyarországon a Danavox termékek több mint 40 éve elérhetőek.

  • 1993-ban dán-magyar vegyes vállalatként, Danavox-H Kft. néven, korlátolt felelősségű társasági formában alakult cégünk.
  • A 2000. évre vállalatunk tőkeerősödésének köszönhetően önálló és 100 %-osan magyar tulajdoni háttérrel működik.

Vállalkozásunk jelenleg a Danavox, ReSound, GN ReSound termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója, valamint szakszervize.

 

Cégünk fő tevékenységi körei

Hallásjavító eszközök gyártása, forgalmazása, fülillesztékek készítése, tartozékok forgalmazása, szerviz.

1997-ben olyan színvonalas komplex központi létesítményt hozott létre vállalatunk, mely magába foglalja a gyártási és a szervizelési területeket, audiológiai állomással rendelkezik, valamint a vezetés-irányítás tevékenységének helye. E komplexumnak köszönhetően ügyfeleink az orvosi vizsgálattól, a hallásmérésen át, a szükséges adminisztrációig az eljárás minden folyamatát egy helyen igényelhetik, ezzel is elkerülve a sorban állás, várakozás kellemetlenségeit.

Országos szintű lefedettséggel rendelkezünk, termékeinkkel találkozhatnak audiológiai állomásokon, valamint viszonteladóink szaküzleteiben. (Lásd: Partnerek)

Termékpalettánkon megjelenik az összes hallókészülék típus (analógdigitálisfülmögöttihallójárati), mellyel minden ügyfelünknek tökéletes ellátást tudunk biztosítani, ezzel javítva életszínvonalukat.

 

Célok, jövőkép

Elköteleztük magunkat a hallássérült emberek problémáinak enyhítésére. Folyamatosan arra törekszünk, hogy ezen emberek számára minimalizáljuk hallásproblémáik áttételes hatásait, kompromisszumok és bonyolultság nélkül, ami nemcsak saját, de családjuk életében is jelentős segítséget nyújt.

Szakembereink tudása és rendszeres továbbképzéseken való részvétele biztosítja, hogy a legmodernebb technológiával készült, diszkrét és minden igényt kielégítő eszközökkel lássuk el ügyfeleinket.

Napjaink kutatásainak köszönhetően egyre több és több beállítás módosításra nyílik majd lehetőség, egyre nagyobb szabadságot kapunk, amivel a természeteshez még tökéletesebben illeszkedő érzetet kaphatunk.

Céljaink elérése érdekében minőségirányítási rendszert hoztunk létre és működtetünk az ISO 9001:2015 és ISO 13485:2016 szabványok követelményeinek megfelelően, ezzel az orvosi műszerek gyártására vonatkozó speciális követelményeknek is eleget téve. E rendszerünket folyamatosan fejlesztjük, és eredményességét fenntartjuk.

A tevékenységünkre vonatkozó jogi környezetet és annak változásait figyelemmel kísérjük, és minden ránk vonatkozó követelményt teljesítünk.

 

Technológia, fejlesztés

A legújabb termékek szoftver alapú digitális készülékek, digitálisan programozható készülékek, melyek több kivitelben és méretben megtalálhatóak.

Ezt váltották fel a \\\\\\\"nyitott\\\\\\\" készülékek, mely az új évezred kezdetétől már Magyarországon is megtalálhatóak. Ez a nyitottság egy \\\\\\\"üresség\\\\\\\" a program beállításban mindaddig, amíg szoftveresen fel nem töltik a vásárló szükségleteit kielégítően.

A 14 sávos cochleáris dinamika kompresszió, a 14 sávos gyors zajszűrés beszéd közben is, a hangosság beállítás, a szabályozható digitális gerjedésgátló rendszer, aminek kombinációja ezeket a készülékeket a piac legmagasabb fokú technológiával rendelkező készülékeivé teszi. Mindezt egy 64 sávos hangszínkép kiegyenlítő rendszer a lehető legtermészetesebb hangzásúvá alakítja.

Ez a technológia biztosítja, hogy készülékeink mindig a szükséges és kívánt hangerőn működnek, anélkül, hogy túlzott nyomást fejtenének ki a hallószervekre.

A Dupla stabilizátor™ segítségével több használható erősítés és komfort érhető el, míg a SoftSwitching™ segít a hallókészülék viselőjének abban, hogy a beszédre fókuszáljon a zajban.

Noise Tarcker™ úgy szünteti meg a külső zajokat, hogy a beszéd szintje változatlan marad. A hallókészülékek egyes típusai már képesek 200 különböző adatot tárolni a hallókészülék használatával kapcsolatban, amit a Beépített analizátor™ tesz lehetővé.

Warp kompresszor™ olyan hallásérzékelést tesz lehetővé, amely közel azonos az emberi fül hallásérzékeléséhez.

Való világ adaptív kétmikrofonos rendszerrel™ az iránymikrofon csak a beszélőre koncentrál, így biztosítva az egyedülállóan jó beszédértést társaságban is.