Jelentkezzen hallásvizsgálatra


Jelentkezzen vizsgálatunkra, hogy időben fény derüljön a hallásproblémáira. Kérjük, jelölje meg, hogy telefonon vagy emailben fogadná kollégánk időpont egyeztetésre irányuló megkeresését.

×

ReSound Linx 5 (61)

Fülbe helyezhető
Fülmögötti
 
Kis-Közepes
Nagyfokú
Hallásmaradvány
 
Alap
Fejlett
Prémium

Natural Directionality™ II természetes irányítottság
Natural Directionality™ II természetes irányítottság ...
NoiseTracker™ II zajszűrés
NoiseTracker™ II 

zajszűrés Javítja a viselő komfortérzetét zajos szituációkban, megtartva a kiváló beszédértést.
Sound Shaper™ frekvenciakompresszió
Sound Shaper™ 

frekvenciakompresszió A csiga halott régiói vagy a nagyfrekvenciás hallásvesztés miatt nem hallható magas hangokat a készülék átviszi a hallható tartományba. Javítja a beszédben a hangzók hallhatóságát, melyek amúgy elvesznének. E közben megtartja az elérhető legjobb hangminőséget.
DFS Ultra™ II + Music Mode™ gerjedésgátló zene móddal
DFS Ultra™ II + 

Music Mode™ gerjedésgátló zene móddal Javul a komfortérzet, a hallhatóság és a részletgazdagság, még a legnehezebb helyzetekben is. A zene mód tisztább, torzításmentes hangot biztosít. A viselő számára a zenei élmény felejthetetlen lesz.
Tinnitus hanggenerátor természetes hangokkal
Tinnitus hanggenerátor 

természetes hangokkal Segít megtörni az ördögi kört és enyhíti a fülzúgást, azzal, hogy a nyugtató háttérhangok segítségével elvonja róla a figyelmet. A viselő saját igénye szerint választhat a tinnitus terápia hangjai, vagy az új természetes hangok bármelyikéből.

 

Illesztési tartomány (NP / HP)

Hallásszint (dB)Frekvencia (Hz)

Amennyiben saját hallásgörbéje teljes terjedelmében elhelyezhető a színes sávval jelzett tartományban, úgy Önnek ez a készülék megfelelő lehet.

Ár: 359.410 Ft
Tb támogatott ár: 160.819 Ft
  • Költözünk

    Hosszú évek után, lejár a mandátumunk jelenlegi ingatlanunkban, ezért költözni készülünk.

  • Halljon többet Unite Mini Mikrofonnal

    A ReSound Unite Mini Mikrofon közvetlenül hallókészülékébe juttatja a beszédet. Ez egy diszkrét csíptetős mikrofon ami segít megérteni...

  • Vigyázzon a fülére

    A fülek nagyon érzékeny szervek, ezért vigyázni kell rájuk. Próbálja megóvni fülét az állandó, erős zajoktól illetve a különböző...