Aktualitások 2013.09.10.

Halljon többet Unite Mini Mikrofonnal

Halljon többet Unite Mini Mikrofonnal

A ReSound Unite Mini Mikrofon közvetlenül hallókészülékébe juttatja a beszédet. Ez egy diszkrét csíptetős mikrofon ami segít megérteni a beszédet. Így könnyedén és megbízhatóan élvezheti partnerével a beszélgetést bonyolult hallásszituációkban is.

A Mini Mikrofont személyes hordozható hangtovábbítóként is használhatja, melyet könnyedén összeköthet mp3 lejátszójával, laptopjával, s közvetlenül hallókészülékében hallhatja audio egysége hangját.

» tovább

Enciklopédia

Audiogram

Az audiogram az audiometrikus frekvenciákon keresztül ábrázolt hallás grafikus megjelenítése. Legegyszerűbb formájában, a dB HL-ben (Hallásszint) kifejezett hallásküszöböt mutatja, oktáv vagy közép oktáv frekvenciákon, 125 Hz - 8000 Hz-ig.

» tovább

Üdvözöljük a Danavox weboldalán!

A Danavox folyamatosan igyekszik tovább bővíteni készülékei választékát, hogy ezzel is komfortosabbá, élménygazdaggá tegye a nagyothallók életét.

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Danavox-H Kft. által forgalmazott GN ReSound, Danavox és ReSound legújabb, és bízvást állíthatóan legkorszerűbb készülékeit, melyek reményeink szerint még inkább öregbítik hagyományosan kiváló termékeink hírnevét.

ReSound Alera

 

Regisztráció »

Garancia Központ

A Danavox-H Kft. 2007. január 1-től 3 év garanciát vállal a cég által gyártott és forgalmazott hallókészülékek elektronikájára. A kiterjesztett garancia akkor lép érvénybe, ha a vásárló együttműködési kötelezettséget vállal a Danavoxszal.

Ezen díjmentes szolgáltatás alapfeltétele a garanciaszerződés tartalmának megismerése és elfogadása, a hallókészülék rendeltetésszerű használata, illetve a garancia programra történő regisztráció. További részletek...